![]() |
|
![]() |
#1 |
hamsayegi.blogfa.com
|
من واقعاً متأسفم...
عنوان سرنگار مشخصه.
چيزي ندارم بگم جز اينكه واقعاً متأسفم. براي همه كسايي كه اذيتشون كردم و به خاطر بنده،اينجا رو ترك كردند. من واقعاً متأسفم به خاطر بعضي نا مهرباني ها... من واقعاً متأسفم به خاطر اينكه نبايد برخي حرف ها را مي زدم. من واقعاً متأسفم به خاطر اينكه بعضي جا ها نبايد پست مي زدم. من واقعاً متأسفم به خاطر اينكه جاهايي كه بايد پست مي زدم، نبودم. من واقعاً متأسفم به خاطر اينكه قدر خودم را ندانستم. من واقعاً متأسفم به خاطر اينكه نتوانستم به بعضي ها بفهمانم زندگي چيست، عشق چيست... من واقعاً متأسفم به خاطر حضور ايستايم در اين باشگاه و به خاطر باشگاه... من واقعاً متأسفم به خاطر مديريت باشگاه كه در بعضي مواقع خيلي اذيت كرد و البته از حق نگذريم. اين اذيت كردن دو طرفه بود... و در آخر، بايد بگم همه عزيزان رو دوست مي دارم و به خاطر اينكه دوست خوبي براشون نبودم و يا نيستم، متأسفم. موفق باشيد ![]()
تعداد 28 كاربر از میرزا عبدالزکی بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#2 |
زهرا
|
ج: من واقعاً متأسفم...
من واقعا متاسفم كه شما كه انقدر خوبي چرا اين حرفا رو ميزني؟؟؟
![]() ![]()
تعداد 10 كاربر از zbjr بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#3 |
غمين
|
چقدهه تاسف خوردين خو...!
![]() من براي نظر همه ارزش قائلم اميدوارم بقيه هم بتونن يكم دنيا رو با ديدي بازتر ببينن...! ![]() ![]()
تعداد 5 كاربر از برگبار بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#4 |
الیس الله بکاف عبده
تاريخ ثبت نام: Apr 2008
مكان: در پناه قادر متعال
پاسخها: 2,929
|
از اینکه متاسفید ... فکر نمیکنم متاسف باشم ... یعنی هستم ولی نه اونقدر...
![]() ![]()
تعداد 3 كاربر از imanagha83 بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#5 |
شقایق
|
تقدیم به آقا احمد عزیز که امیدورام هرگز تاسف در تیتر زندگی اش نباشد
ترا دوست دارم به وسعت تمامي زمانها ترا دوست دارم به اندازه تمامي مكانها ترا مي پرستم در ناباوري خاطراتي كه هيچگاه با تو نداشتم و لي در ذهنم ماندگار ماندگارند ترا دوست دارم به اندازه هميشه حضور ها حتي در غيبتها ترا دو ترا دوست دارم بي هيچ قيد و حتي در ميان آغوشي كه ترا دوست دارد ترا دوست دارم به اندازه تمامي حسرت بو سه هائي كه هيچگاه زده نشد و ابديت هم اين انتظار را پاياني نباشد ترا دوست دارم بي زمان و بي مكان و بي بهانه و ترا دوست دارم بي انتها كه عشق اگر عشق باشد زمان مقوله بي معني است
آخرين ويرايش history ، Saturday 18 April 2009 در 06:44AM. |
![]() |
![]() |
تعداد 8 كاربر از history بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#6 |
hamsayegi.blogfa.com
|
چه كنم كه جز تأسف خوردن كار ديگري ندارم.
من واقعاً متأسفم به خاطر اينكه خدا را وسيله براي رسيدن به اهدافم قرار مي دادم.
![]() |
#7 |
عضو ثابت
|
من واقعا متاسفم که مدرسه رومیپیچونم که درس بخونم ولی میام باشگاه!!!
|
![]() |
![]() |
تعداد 8 كاربر از نگارینا بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#8 |
We Will Rise Again
|
میگم داداش، اینقدر متاسف نباش. نیمه پر لیوان رو هم ببین
![]() ![]()
تعداد 5 كاربر از 3Reza بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#9 |
♥
|
مثلفان من
![]()
اون درخت سر بلند پر غرور که سرش داره به خورشید میرسه منم منم اون درخت تن سپرده به تبر که باسه پرنده ها دلواپسه منم منم من صدای سبز خاک سربیم صدایی که خنجرش رو به خداس صدایی که توی بهت شب دشت نعره ای نیست ولی اوج یک صداس |
![]() |
![]() |
تعداد 3 كاربر از majmaj بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#10 |
Nadine ahmed
|
متاسف نباش...اسمت که خیلی قشنگ هستش!
![]() |
تعداد 3 كاربر از نادین بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#11 | |
شقایق
|
نقل قول:
من نگران شدم ....از گفته های حضرتعالی اینگونه استنباط شد که شما از او ، سطر دوم گفته های من را درخواست کرده اید . اما اگر اینگونه هم باشد در شما هست که برگردید . شک نکنید که می توانید
![]() |
تعداد 2 كاربر از history بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#12 | |
♥
|
نقل قول:
اگه واقعا متاسفي به خاطر اينكه نبايد برخي حرف ها را مي زدم. اگه واقعا متاسفي به خاطر اينكه بعضي جا ها نبايد پست مي زدم. اگه واقعا متاسفي به خاطر اينكه جاهايي كه بايد پست مي زدم، نبودم. اگه واقعا متاسفي به خاطر اينكه قدر خودم را ندانستم. اگه واقعا متاسفي به خاطر اينكه نتوانستم به بعضي ها بفهمانم زندگي چيست، عشق چيست... اگه واقعا متاسفي به خاطر حضور ايستايم در اين باشگاه و به خاطر باشگاه... اگه واقعا متاسفي به خاطر مديريت باشگاه كه در بعضي مواقع خيلي اذيت كرد و البته از حق نگذريم. اين اذيت كردن دو طرفه بود... به من بگو تا مشكلت رو حل كنم ![]()
اون درخت سر بلند پر غرور که سرش داره به خورشید میرسه منم منم اون درخت تن سپرده به تبر که باسه پرنده ها دلواپسه منم منم من صدای سبز خاک سربیم صدایی که خنجرش رو به خداس صدایی که توی بهت شب دشت نعره ای نیست ولی اوج یک صداس |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
hamsayegi.blogfa.com
|
نقل قول:
چون واقعاً متأسفم.
![]() |
![]() |
#14 | |
hamsayegi.blogfa.com
|
نقل قول:
فَالْيَوْمَ لَا تُظْلَمُ نَفْسٌ شَيْئًا وَلَا تُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
آسمان همیشه آبی نیست، گاهی مثل دلم خاکستری می شود... آخرين ويرايش میرزا عبدالزکی ، Saturday 18 April 2009 در 06:51PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
hamsayegi.blogfa.com
|
نقل قول:
دستتون درد نكنه ![]() اما گاهي اوقات انسان ها، راه رو اشتباه ميرن. پس بايد يه عقب گرد بزنن و تأسف هم بخورن بابت عمرشون كه تلف گشته....
![]() |
كاربران ذيل از میرزا عبدالزکی بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
Bookmarks |
کلیدواژه ها |
تأسف, دلتنگي, پشيماني |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|