![]() |
|
|
نمايش نتايج نظرسنجي: آیا شما قبل از ورود به این تاپیک شناختی نسبت به آقای ابدی داشت&# | |||
بله |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 77.88% |
خیر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 22.12% |
راي دهندگان: 104. شما نميتوانيد به اين موضوع راي بدهيد |
![]() |
|
ابزار گفتگو |
![]() |
#2656 |
**گروه هواداران ابدی**
تاريخ ثبت نام: Jul 2009
پاسخها: 314
|
ج: پیمان ابدی آخرشه
عذر میخوام فقط برای اینکه این سکوت سنگین بشکنه میپرسم:
کسی در مورد فیلم 3تیر موثر اطلاعاتی داره یا خیر؟؟؟ ![]()
جاده تهی است, درخت گرانبار شده است. ساقه نمی لرزد ,آب از رفتن خسته است: تو نیستی نوسان نیست. تو نیستی, وتپیدن گردابی است. تونیستی ,وغریو رودها گویا نیست, ودره ها نا خواناست. می روی: چمن تاریک میشود ,جوشش چشمه می شکند. سیمای تو می وزد, آب بیدار می شود.می گذری ,آیینه نفس می کشد. جاده تهی است. تو باز نخواهی گشت, وچشم به راه تو نیست. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Aug 2009
پاسخها: 10
|
man inja khoondam در حال ساخت فیلم "سه تیر موثر" هستیم. یه فیلم تمام اکشن ولی نه به سبک "کبرا ۱۱ "به سبک "ماتریکس" و ماجرای فیلم زندگی چند نفر رو حکایت می کنه که هر کدوم به دیگری خیانت میکنن و در این بین مظلوم ترین فرد که بیننده روش حساب باز کرده در واقع بد ترین نقش داستانه. ماجرای زندگی پلیسی با نام "رایان" که یکی از روئسای یک گروه مافیایی به طور ظالمانه ای دختر ۱۰ ساله و همسر رایان رو در خانه خود رایان منفجر می کنه و رایان در صدد انتقام بر می آد که در این بین ...
http://hamidreza-afc11.blogfa.com/ |
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از !20! بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#2660 | |
** گروه هواداران ابدی**
|
نقل قول:
![]() khoshhalam ke mano ba in doostane gol ashna kardi omidwaram ba bodanam dar kenareshon betonam yad w khatereye paman o hamishe zende negah darim |
|
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از *shabnam abadi* بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#2661 |
** گروه هواداران ابدی **
تاريخ ثبت نام: Jun 2009
مكان: کمی دور.. کمی نزدیک
پاسخها: 135
|
سلام عرض میکنم خدمت خانم ابدی و دوستان گل
![]() ایشالله حال همگی خوب باشه.. دیدن خانم ابدی تو سایت همیشه روحیه مارو بالا میبره ![]() جناب آقای "!20!" ممکنه یه خورده بیشتر راجع به بازیگران و تیم بدلکاری( ![]()
![]() |
كاربران ذيل از bonbast بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#2662 |
** گروه هواداران ابدی **
|
سلام جناب فرزانه
هم حضور شما در اینجا و هم حضور خانم ابدی برای ما مایه ی غرور و افتخاره . در این رابطه ازتون بی نهایت سپاسگزارم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
**گروه هواداران ابدی**
تاريخ ثبت نام: May 2009
پاسخها: 480
|
شبنم خانم، خوشحالم بازم به اینجا اومدید. امیدوارم ما رو به خاطر مسائل دیشب بخشیده باشید. اینجا یه تاپیکه آزاده و هرکس که بخواد می تونه وارد بشه و اظهار نظر کنه و متاسفانه ما هم روش کنترلی نداریم.
امیدوارم مادر و پدر هم حالشون بهتر باشه. حتما سلام ما رو بهشون برسونید و بگید هرگز احساس تنهایی نکنن چون ما ها هم همدرد همه شما هستیم. ممنون... راستی، من اسمم فاطیما هست. چون ID رو خودم نساختم این شکلی شده. یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد چون سابقه داشته. ![]()
![]() |
كاربران ذيل از Lina_2070 بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#2664 |
عضو ثابت
|
agha nistam khanoomam .man azin kar chizi nemidoonam faghat midoonam male badalkarane karaj boode oonam taze kare animatione....nemidoonam asan in kar anjam shode ya ye tavahom boode
![]() |
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از !20! بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#2665 |
عضو ثابت
|
na bazi dare na teame badal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
**گروه هواداران ابدی**
|
خواهش میکنم...وظیفه ام بود
![]() سرکار خانم ابدی حضور صمیمی شما در جمع ما مایه مباهات ماست... مفتخریم از اینکه در کنار شما هستیم ![]() ![]() جناب فرزانه خدمت شما هم عرض سلام وخوشامد دارم...وممنون بابت زحماتی که متقبل شدید ![]()
جاده تهی است, درخت گرانبار شده است. ساقه نمی لرزد ,آب از رفتن خسته است: تو نیستی نوسان نیست. تو نیستی, وتپیدن گردابی است. تونیستی ,وغریو رودها گویا نیست, ودره ها نا خواناست. می روی: چمن تاریک میشود ,جوشش چشمه می شکند. سیمای تو می وزد, آب بیدار می شود.می گذری ,آیینه نفس می کشد. جاده تهی است. تو باز نخواهی گشت, وچشم به راه تو نیست. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Sep 2009
پاسخها: 36
|
سلام به خانم ابدی عزیز و دوستان گل در ضمن مطمئن باشید من مرد راهم..
![]() ![]() ![]() ![]() نمی دونستم زهرا اینقدر هوادار داره یادم باشه بهش بگم زود خوب بشه و برگرده زنده باد وطن عزیز در مورد پارچه سوال زیاد دارم یکی در مورد ابعاد - متنش-چه جنسی باشه و جزئیاتی که شما خبر دارید من بی خبرم.. sawaryaاحساسی بودنش بماند از حق نگزریم اقای ابدی رو بدجور دوست داشت بیشترم اقای ابدی مقصر بود اخه بدجوری ادم دوست داشتنی بودن الان یاد اون شبی افتادم که باید خبر پرکشیدن اقای ابدی رو بهش می دادیم چه اوضاعی بود خدای من/// بگزریم. جریان ملاقات من با اقای ابدی رو بهتر خود زهرا تعریف کنه چون اون بهتر از من تعریف میکنه... الان که پستهای مهسای عزیز رو میخونم همونی که زهرا میگه دقیق ... باحوصله ... با در نظر گرفتن همه چیز ... الان نگید زهرا فقط در مورد مهسا با من حرف زده بعد که اومد بریزید رو سرش در مورد همتون با من حرف زده فقط به خاطر اینکه شما از اسم دیگه استفاده کردید و من نمی شناسمتون نمی تونم نظر بدم با عرض معذرت |
![]() |
![]() |
تعداد 2 كاربر از ساحره1 بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#2668 |
**گروه هواداران ابدی**
|
آرش خان این فیلم نه بدل داره ونه بازیگر..
![]() چون به صورت انیمیشن ساخته میشه...وپیمان عزیز به عنوان طراح صحنه های اکشن در این کار حضور داشتن ![]()
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از ala* بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#2669 |
** گروه هواداران ابدی**
|
azizam motmaen bash man narahat nashodam chon chizi balatar az inharfa dele mano shikonde ke hich jori nemishe bandesh zad.man khoshhalam ke shoma hawaye hamo darid motmaen bashid dar tawanam hamrahiton mikonam.
rasti ala jan harwaght ejaze gerefti darmorede zahra hatman beman khabar bede merci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
**گروه هواداران ابدی**
|
ساحره جان لطفا"یه سر به پیغام های خصوصیت بزن
![]() ![]()
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از ala* بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
Bookmarks |
کلیدواژه ها |
518837 |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|
![]() |
||||
گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
سرزمينهاي اشغالي | صبح | اخبار و سياست | 605 | Friday 7 March 2014 09:53PM |
پيامدهای ارجاع پرونده هسته ای ايران به شورای امنيت | niloofar_e Shem | اخبار و سياست | 167 | Sunday 23 March 2008 04:24PM |
حجاب در ممالک غير اسلامي | maryam | دين و دنيا | 94 | Saturday 10 December 2005 11:01PM |
ممنوعيت حجاب در فرانسه | صبح | اخبار و سياست | 10 | Friday 25 February 2005 02:07AM |